Umutlu Bir Gün

Umutlu Bir Gün

9 Mayıs 2012 Çarşamba

Zormuş arkadaş:))


Sayfasına bakıp da yeni yazısı yok diye söylendiğim sevgili blogcu kardeşlerim sizlere geç kalmış özürlerimi sunarım. Her gün yeni yazı yazan değerli arkadaşlarım saygılarımı sunar, ellerinizden öperim. Blogu açalı iki hafta olmadı, bunlar yazacak bu kadar şeyi nereden buluyor demeye başladım bile… Zamanında şöyle gezmeli, tozmalı, atlamalı, zıplamalı bir meslek edinmemişim ki:) Öğretmenim anacığım, ÖĞRETMEN!!! Hem de devlette, hem de aklınıza gelebilecek en sıkıcı şehirlerden birinde:( Ben istemez miyim sizlere gittiğim, gezdiğim yerleri; sinema, tiyatro, AVM, müze anılarımı, fikri mühim kocamı, Einstein’den hallice çocuklarımı anlatayım ama elde malzeme yok neylersin… Minnak şehir, vasat iş, hocakoca, normal çocuk, pek de normal denemeyecek bir kadın; eldeki malzeme bu, idare ediverin artık:)



Okuldu, süttü, zehirdi derken hafta geçiyor. Öğlenci olmanın fırsatlarından yararlanıp arkadaşlarımızla manzaraya karşı kahvaltı yapalım dedik, fotoğraflar oradan..

4 yorum:

hypo dedi ki...

malzeme güzel.
güzel bir post:)

Saliha dedi ki...

teşekkürler:))

nil dedi ki...

Vaaaay yapılır mı bu yaaa, diyetteyim ben, ohh yarasın valla.

aman sanki avmye gitmek güzel mi, fenalık geçiriyoruz.

Ah öğretmenim yaaa, neler bekliyor malesef hepimizi,hayırlı olsun yeni sistem...

Saliha dedi ki...

İnan seneye kimi nerede okutacagimiz bile belli değil. en ufak bir altyapı calışması yok ama sistem gecti :;( bu arada sen böylede güzelsin diyeti boş ver :))